Диетата на Тони Димитрова, с която се смъкват 10 кг за 4 седмици

Диетата на Тони Димитрова, с която се смъкват 10 кг за 4 седмици

Тони Димитрова е успяла да влезе в отлична форма и е отслабнала драстично, а промяната ѝ не остана незабелязана от нейните почитатели. Бургаската Бони Тейлър се е вталила с поне десетина килограма само в последните два месеца, а тайната си за бързо отслабване, до която прибягва винаги и има действителен резултат, певицата сподели още преди време, пише вестник "Ретро".

Изпълнителката на "Ах, морето" доверява, че в основата на режима ѝ е приемът на голямо количество течности. Важно е всеки ден да се пият поне по 3 литра вода или чай, но без захар и подсладители. Може да се консумират още пресни плодове и зеленчукови сокове, но не купени от магазина, а изцедени у дома.

Режимът на Тони бил с продължителност 4 седмици. През първата се хапват само картофи. Дозата е максимум 500 грама, които са разделени за два приема по 250 грама. Картофите може да бъдат сварени със или без обелките. Могат да бъдат печени, но без мазнина. Между храненията с картофи се хапват и 2 кофички кисело мляко. Менюто през втората седмица е основно от пилешко месо и салати. Месото трябва да бъде филе – без мазнини и кожа. Зеленчуците за салата е необходимо да са пресни и да не са обработени термично – задушени, печени. Количеството е неограничено. Тони разнообразявала с домати, краставици, зеле, моркови, айсберг, цвекло. Може да им добавите малко ябълков оцет, а за зехтина Тони Димитрова казва – само 1 капка. Вместо пиле през третата седмица се яде риба. Тя може да бъде задушена, печена на скара, печена в тавичка. Не е желателно да бъде маринована, защото е доста солена.

Пържената е тежка и с много калории. С нея можете да хапвате всякакви пресни салати в неограничени количества, но без да са мазни и солени. През последната седмица диетата се изпълнява само три дни. Това е времето за прочистване с плодове, мед и чай. Количеството плодове не е лимитирано. Можете да ядете на корем през деня, като пиете чай с мед наред с трите литра вода. Последните 4 дена от диетата на Тони Димитрова са свързани с малък прием на хляб – пълнозърнест. Можете да ядете и леки зеленчукови супи, яхнии, но без тежки пържени и мазни ястия. Можете да хапнете и парченце шоколад или друг малък десерт.

ключови думи:
диета Тони Димитрова

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май