Няколко рецепти с детоксикиращ ефект

Няколко рецепти с детоксикиращ ефект

Най-важното

Изкарването на токсините от тялото ви е важно, ако искате да се храните и живеете здравословно. Тези няколко рецепти ще ви помогнат в тази мисия.

Детоксикиращи храни. Плодовете и зеленчуците съдържат много плодове и минерали, които ви помагат да изхвърлите вредните токсини от тялото ви. Тези плодове и зеленчуци съдържат високи нива на фибри, които ще ви помогнат да изгорите мазнините.

Обяд.

Съставки. 1 малка тиква, 2 карфиола, кокосово олио, 2 броколи, 4 супени лъжици смлени бадеми, 2 супени лъжици лимонов сок, 1 супена лъжица морска сол.

Начин на приготвяне. 1. Загрейте фурната до 200 градуса, 2. Срежете тиквата на 2 и с лъжица махнете семките, 3. Махнете кората на тиквата и я нарежете на малки квадрати, 4. Нарежете карфиола на малки парчета, 5. Сложете тиквата и карфиола в тава, намазана с кокосово олио и ги сложете да се пекат 15-20 минути, докато добият кафяв цвят, 6. Докато карфиола и тиквата се пекат, нарежете броколите на малки парчета, 7. Добавете към броколите лимоновия сок, смлените бадеми и морската сол и ги объркайте в купата, 8. След като тиквата и карфиола се запекат, смесете ги с броколите и соса и се насладете на вкуса.

Следобедна закуска. Смути.

Съставки. 1 ябълка, 1 праскова, бадемово мляко, 2 супени лъжици чиа семена, канела.

Начин на приготвяне. Добавете съставките в блендера и ги смелете за 30-50 секунди. Насладете са на вкуса.

Вижте още: Кетогенна диета

Вижте още: Диетата на Аткинс.

Вижте още: Средиземноморска диета.

Вижте още: Протеинова диета.


Вижте още: 10-те храни, които ще ви върнат формата.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май