7 прости правила да забързате вашия метаболизъм сутрин

7 прости правила да забързате вашия метаболизъм сутрин

Забавения метаболизъм е основната причина за наднорменото тегло. Той се получава в резултат на застояването и нездравословната храна, която употребяваме. Ето 7 неща, които да правите сутринта, за да забързате вашия метаболизъм и да се чувствате по-добре през целия ден.


Започнете деня с тренировка. Леката тренировка рано сутрин забързва вашия метаболизъм и изгаря калориите, които са останали в организма ви през нощта. Упражненията рано сутрин помагат на организма ви да се събуди и се чувствате активни и енергични през целия ден.


Добавете интервални тренировки. Тренировките на интервали забързват допълнително вашия метаболизъм. Пробвайте да правите подскоци на въже у вас през 30 секунди почивка или лицеви опори, коремни преси, всичко, което можете да правите в домашни условия е добре дошло.


Изяжте 1 ябълка. Те са пълни с пектин, който забързва вашия метаболизъм. Можете да  изядете 1 ябълка вместо кафето или заедно с него. Тя ви дава необходимото ниво на витамини и в следващите 1-2 часа не е нужно да ядете.


Изпийте поне 2 чаши вода. След леката сутришна тренировка изпийте минимум 2 чаши вода. Те ще подпомогнат работата на бъбреците, а от там ще се повиши вашия метаболизъм.


Направете си зелен шейк. Комбинирайте плодове и зеленчуци и ще забързате вашия метаболизъм само с 1 чаша шейк.


Мислете позитивно. Верни на максимата, че умът контролира тялото, ви препоръчваме да мислите позитивно. Да не се тормозите за всички задачи, които трябва да свършите през деня, а за това, какъв чудесен ден ви очаква.


Правете стречинг. Дори и да нямате време за тренировка е хубаво да направите малко стречинг. Отделете 5 минути и ще се чувствате много по-добре през целия ден.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април