Да! На здравето

През 2012
Да! На здравето

Както съобщихме в днешния си фреш, до края на годината остават вече по-малко от три дни. Сигурни сме, че много хора по земята и най-вече – американците, вече подготвят т. нар. си новогодишна резолюция. На чист български език това значи списък с нещата, които човек си обещава да направи през следващата 2012, когато, очевидно, и този път няма да дойде краят на света ;)

Не, ние няма да ви караме да спретвате гръмки резолюции, спокойно. Ще ви предизвикаме обаче да си обещаете само едно единствено нещо и да се опитате да го спазите. А именно – да се грижите за здравето си.

Ето, например, как:

Спортувайте редовно

Причината да не го правите още не е прекалената ви ангажираност с-другите-ужасно-много-работи, повярвайте ни. Ако вкарате в седмичния си график планираната тренировка, ще се убедите, че времето, с което разполагате, ви е абсолютно достатъчно и ви стига за всичко. Липса ви желание, приятели. И може би – малко мотивация. Намерете такава в себе си и започвайте! Всяка седмица. Постепенно. Защото хубавите неща стават бавно, но стават...

Открийте хармония

Вярвате или не вярвате в стреса, вътрешният мир наистина е ценно богатство. Затова ви призоваваме, макар и за пореден път, да установите в душата си хармония. Ползвайте всички налични средства, за да намалите напрежението в ежедневието си и... Животът ви ще се нареди така, както сами даже не сте очаквали. С две думи: добре.

Хапвайте "хубаво"

inm.comНе много, не малко, а колкото ви трябва, за да се чувствате сити, пълни с енергия и достатъчно силни, за да се справяте с предизвикателствата на деня. Сигурни сме, че някъде там или тук, специално за вас, има хранителен режим (не задължително свързан с болезнени ограничения), който ще ви свърши прекрасна работа. Ще се опитаме да ви помогнем да го откриете, а ако не успеем – търсете сами. Защото вие най-добре знаете от какво има нужда тялото ви, нали?

 

Бонус-съветът е... само за пушачи. Откажете цигарите, драги! Сигурни сме, че ще се почувствате доста по-здрави ;) Смеем да го твърдим от личен опит. 

Здравето. За него си обещайте да се грижите през следващата година. Имате ли го, ще успеете да постигнете всичко друго. Защото сте талантливи, хубави и добри.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май