Как да останем без зъби на 25?

С неограничени количества газирани напитки, разбира се!
Как да останем без зъби на 25?

След като преди време ви разказахме за това как истинската храна може да излекува зъбите ви, днес ще ви покажем как боклуците могат да направят точно обратното.

Уилям Кенеуел е 25-годишният австралиец, който е живото доказателство за това. В продължение на години той се бори с един навик, който повечето от нас познават, но в много по-безобидна степен. Младежът е силно пристрастен към газираните безалкохолни напитки – дотолкова, че изпива между 6 и 8 литра на ежедневна база. Уилям знае, че нормалните хора на неговата възраст разполагат с цели 32 зъба в устата си. Той обаче неотдавна остава само с 13 и те са в такова състояние, че трябва да бъдат премахнати и заменени с протези.

Австралиецът твърди, че никога не е харесвал вкуса на водата и е имал достъпна алтернатива, тъй като работи в сферата на хотелиерството, където подсладените напитки винаги са на една ръка разстояние.

По същия начин, както злокобните експерименти на нацистите са допринесли за лавинообразното развитие на медицината, така и опитите на някои хора със самите себе си ни помагат да вникнем по-добре в кътчетата, където науката не смее да се меси поради етически и хуманни съображения.

С други думи, ако искате да се радвате на добро здраве, не правете като Уилям и въобще – стойте далеч от всякакви течности, които те са резултат от естествените природни процеси. И, да – ферментацията е един такъв процес, но и с нейните продукти трябва да се внимава :)

Източник

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април