Топла вода с морска сол пречиства организма за седмица

Топла вода с морска сол пречиства организма за седмица

Експертите твърдят, че топлата вода с морска сол, изпита на празен стомах, в продължение на 7 дни, е в състояние да възстанови всяка клетка на тялото. В края на краищата водата е източник на живот и това е абсолютно естествено за тялото. Укрепване на костите, нормализиране нивата на кръвната захар, ускоряване обмяната на веществата, подобряване на имунната система – това е само част от предимствата на физиологичния разтвор, пише "Ретро".

В една чаена чаша гореща вода разтворете равна чаена лъжичка морска сол. Чаената чаша е необходимо да е достатъчно голяма, така че да побере около 500 мл. вода. Ако солта ви се стори повече, отколкото може да понесете, разредете с вода, така че да се получи приятен за пиене разтвор. Водата трябва да е гореща, а не топла. Това е необходимо, за да може да се разтвори морската сол. Пийте солена вода сутрин на празен стомах в продължение на 7 дни. След това си вземете почивка за една седмица, след което тази практика може да продължи отново.

Важно: солената вода е противопоказна при онези, които страдат от някакви аномалии и заболявания на бъбреците. Водата с морска сол е склад на важни минерали за тялото ни. Химиците са идентифицирали повече от 80 елемента. Не спазвайте безсолна диета, ако искате органите и системите в тялото да функционират нормално. Солта действа като естествен антибиотик за червата. Водата със сол ускорява процеса на храносмилането. Солената вода помага за предотвратяване на остеопороза и чупливи кости. Помага да се поддържа нормално нивото на течности в организма. Дори и медицинският физиологичен разтвор, който спасява животи в болниците, всъщност е солена вода.

 

ключови думи:
вода с морска сол

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май