Тълкувайте сънищата си, за да разберете от какво боледувате

Тълкувайте сънищата си, за да разберете от какво боледувате

Анализът на сънищата е полезен и задължителен, защото чрез съня може да контактуваме с нашето подсъзнание. Подсъзнанието има по-силна памет и реакции от съзнанието и може да ни предупреди за заболявания, без дори да са се появили първите симптоми.

Най-честият символ в сънищата, който се свързва със здравето, е къщата. Всяка една стая от нея по метафоричен път представя отделните системи с органи във вашето тяло.

- Кухнята е мястото, където приготвяме храната си, и когато имаме сън в тази стая, вероятно имаме смущения с храненето или просто сме на диета.

Когато сънувате, че пирувате с вкусна храна, а в реалността сте на строг хранителен режим, сънят е начин на подсъзнанието ви да навакса това, което му липсва в действителността.

Задължително посетете лекаря, ако сънувате развалена храна, защото това може да е сигнал за проблеми с храносмилането. Ако храната е свежа и изглежда вкусно, може да сте спокойни;

Стълбите в съня са символ на гръбнака и колкото по-трудно ги изкачвате, толкова по-сериозно проблеми имате с гръбначния стълб;

- Банята символизира отделителната система и е знак, че трябва да проверите здравето на пикочните си пътища;

- Спалнята се свързва със сън и секс, а сънят в спалня показва доколко сте удовлетворени от почивката в леглото и сексуалните отношения;

- Покривите и таваните се асоциират с мозъка и ако имате кошмар, свързан с тях, отидете на лекар;

Ако се задъхвате в сънищата си или пътувате с усещането, че въздухът не ви стига, вероятно е да имате проблем с белите дробове.

За предстоящо разболяване от грип свидетелстват сънищата с кавги и скандали, които напразно се опитвате да избегнете.

Рани и затрупване с пръст в съня са знак, че може да страдате от сърдечно-съдови заболявания.

Източник: Съновник.бг
ключови думи:
сънища

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април