Тази Коледа е за теб!

Подари си истински изживявания
Тази Коледа е за теб!

Убеден съм, че дори и да има Дядо Коледа, той съвсем скоро ще изчезне, тъй като от доста време насам празникът не е това, което трябва да бъде. Знам, че не съм единственият, който вижда нещо крайно сбъркано в това Коледата да е поредният маркетингов инструмент за лансиране на захар в твърдо и течно агрегатно състояние, ваучери за преяждане и махмурлук, кинопродукции и какво ли още не. Знам, също така, че не съм единственият, който иска да съхрани традицията и да отпразнува предстоящите дни като нормален човек, а не като зомби.

Едно от доказателствата за това е предколедното мероприятие с екологичен оттенък, което ще се проведе от 14 до 16 декември под наслов "Моята еко Коледа". Организаторите от сдружение "Устойчиво общество" обещават, че това ще е перфектната "анти-шопинг" терапия за всички, на които им е втръснало от свръхпотребление и жадуват да се зарадват на малки и съвсем истински неща. Такива ще има под формата на биологични и локално произведени храни, работилници за традиционни коледни ястия, детски занимания по приготвяне на вкусотии, кръжоци по направата на подаръци и декорации от естествени и рециклирани материали и още, и още...

Точно какво и колко "още" ви очаква там можете да проверите в програмата на събитието, а ето тук бихте могли да се запознаете със списъка на всички изложители. Разбира се, за да се случи всичко това е необходимо и място, което се намира на бул. "Тотлебен" №38.

20de0d34-79ea-32a9-6d71-b6c9260e0a19Моята Еко Коледа

Ние със сигурност ще минем оттам и ще откраднем нещичко за вас, но пък това не трябва да ви лишава от инициативата да изживеете удоволствието от първо лице :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април