Кой е новият мъж до бившата на Румен Радев?

Кой е новият мъж до бившата на Румен Радев?

Първата съпруга на президента Румен Радев упорито крие новия мъж до себе си, но признава, че двамата споделят обща страст – планинарството. Имено покрай хобито им се разгоряла и тяхната любов, но Гинка предпочита да бъде дискретна и избягва да се появява на публични места в компанията на възлюбения си, пише вестник Ретро.

Двамата обаче преди дни преживели поредното си адреналиново приключение. Банкерката се похвали пред приятелите си в социалните мрежи, че е сбъднала още една от най-смелите си мечти. Красавицата от Пловдив сподели снимка, на която позира с развяни от вятъра коси на фона на невероятна планинска панорама по залез слънце. Познавачите веднага разконспирираха локацията, която Гинка Кесякова не бе издала. Впечатляващата гледка всъщност е от хижа Мазалат, която е разположена в Национален парк "Централен Балкан” в Стара планина на 1620 метра надморска височина.

Бившата на Радев отдавна планирала да измине маршрута, но едва през тазгодишния си летен отпуск успяла да организира ходенето си до там. Кесякова не се притеснява от по-скромните условия на живот в планината и с удоволствие с половинката й останали да нощуват в хижата, където ги посрещнали топло с билков чай и ароматна боб чорба. Стара планина е сред предпочитаните от пловдивчанката места за походи, но във вече богатата си планинарска биография тя има покорени и доста върхове в Рила и Пирин. Дори суровите зимни условия и арктическите температури не са в състояния да спрат Гинка, която целогодишно кръстосва горите, да предприема опасни преходи. Заедно с любимия й имат и специални велосипеди за планинско катерене, както и екипировка, с която да са в безопасност по стръмните терени.

Явно любовта си към природата банковата служителка е успяла да предаде и на дъщеря си от Румен Радев – Дарина, която също обича да търси уединение в планината и с доскорошното й гадже Йоан, с което се разделиха преди месец, редовно също се отдаваха на романтика в Родопите. Синът на президента – Георги, предпочита по-светския живот и разпуска основно със спорт или в лъскавите заведения в столицата. Румен Радев, макар и по-рядко, също намира време за планинарство, но избира далеч по-лесни маршрути от тези, които бившата му жена покорява.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април