Майк Тайсън е нов човек

Добър съпруг, отговорен баща и веган
Майк Тайсън е нов човек

Вярвате или не, Майк Тайсън е веган, при това – от доста време. Припомняме ви, че американският боксьор се посвети на въпросния хранителен режим през 2010 година. Това решение бе продиктувано от желанието му да обърне гръб на нездравословния начин на живот.

А преди броени дни, в шоуто на Опра Уинфри "Where Are They Now", Тайсън сподели, че безмесният режим безспорно се отразява чудесно на здравето му:

"Да стана веган за мен бе възможност да започна на чисто. Преди това бях толкова "задръстен" от наркотиците: едва дишах, имах високо кръвно налягане, почти умирах, страдах от артрит. Но когато се посветих на веганството, всички тези проблеми изчезнаха", споделя той.

Към настоящия момент, Майк е тотално нов човек, признава сам. Оставил е наркотиците зад гърба си, не скита по клубовете и улиците, а предпочита уюта на домашното огнище. Щастлив е да прекарва свободното си време в компанията на съпругата си и децата. Осъзнал е, че най-голямото богатство, което човек може да притежава, е... семейството.

Браво, Майки! Продължавай в същия дух :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май