Пияният Георги Христов: Катя Близнакова е дебелана, Ритон - бидон

Пияният Георги Христов: Катя Близнакова е дебелана, Ритон - бидон

Заради неприятното си пиянство легендата Георги Христов доста често изпуска гнева си. Лошото настроение на звездата често може да бъде забелязано в профила му във Фейсбук.

Преди време Христов написа вулгарно послание, с което взриви феновете си! "Някаква звезда с майка! и боклуци! Мила робен или errs! Няма такава държава! Дълголетно творчество на творкинята! Тази е по-жалка от майка си! Съжалявам”. Пак заради алкохолната упойка талантливата звезда загуби някои от своите верни приятели, които нападна с обиди и псувни в социалните мрежи. Заради скандалджийския си нрав от кръга на звездата изчезват много от верните му другари като гримьора Валентин Кулагин и Кичка Бодурова. Бурен скандал си спретва звездата с Катя Близнакова по време на един купон, организиран в къщата му, където той под въздействието на алкохола я засипва с обидни думи.

Пред цялата компания я нарекъл дебела. Скандалджията излива гнева си и към дует "Ритон”. По време на раздаването на награди за музика отново  избухва с грозен коментар към тях. "Ааа и Бидон да се научат да пеят! Вярно поне!”, коментира награждаването им Христов. Вербалната агресия към звездния дует съвсем не е единствената.

В социалните мрежи Христов избухна с  възмутителен коментар и срещу Мартин Карбовски след излъчване на материал за Лили Иванова. Под въздействието на огнената вода изпълнителят нахокал виртуално Карбовски, несъгласен с изказванията и хвалбите по адрес на живата легенда. В профила си Христов написа: "Лайнеметки! Карбовски!", под което отговорът на журналиста не закъсня. Озадаченият Карбовски не разбрал поста на певеца и се опитал да потуши страстите, като покани разбеснелия се естраден певец на личен чат, за да не става панаирът им публичен. Малко по-късно Жоро изтрил своя пост заедно с коментарите под него. Публична тайна от години е, че певецът има сериозни проблеми с чашката, пише "Телеграф".

ключови думи:
Георги Христов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май