Скандално: 51-годишен актьор се ожени за 16-годишната си приятелка

Скандално: 51-годишен актьор се ожени за 16-годишната си приятелка

Откакто Джери Лий Луис се ожени за 13-годишната си братовчедка, Америка е била разтърсвана от доста любовни скандали. Днес ще ви разкажем за един меко казано интересен брак между 51-годишен мъж и непълнолетна девойка и сигурни сме, вече се питате "Как въобще е възможно това?”.

Актьорът Дъг Хъчисън се омъжи за 16-годишната Кортни през май, двамата имат стряскащата разлика от 35 години помежду си. Кортни е кралица на красотата, иска да се занимава с актьорство и пеене, тя никога не е посещавала гимназия пълноценно и споделя, че Дъг е първият й сериозен приятел. Хичисън, който е най-известен с ролята си във филма "Зелената Миля” има два развода, а преди да срещне настоящата си любима се е борил с проблеми с алкохола. Актьорът решава да организира курсове по актьорско майсторство на който Кортни се записва, а в началото връзката им е само учител-ученичка.

По това време Дъг се намира в Холивуд, а бъдещата му съпруга в щата Вашингтон – на стотици километри един от друг. Според актьора, първата стъпка направила Кортни, като започнала да флиртува с него. Той бил запознат с личността на момичето от нейния уебсайт и смятал, че тя със сигурност е над 20-годишна. В интерес на истината не можем да го обвиняваме, Кортни изглежда доста зряла за възрастта си.

Двамата започнали онлайн кореспонденция, която продължила близо четири месеца.

"Беше наистина красив и уникален начин да се опознаем, защото между нас не съществуваше физическият контакт … Можехме да се опознаем само чрез думи и чувства” – споделя Хътчисън. Майката на Кортни – Криста следяла кореспонденцията им през цялото време.

Щом Дъг усетил, че нещата започват да стават сериозни споделил с родителите, че ако те имат нещо против това, той ще се оттегли. Родителите на момичето били напълно наясно с това колко зряла изглежда дъщеря им. На 12-годишна възраст тя си извоювала моделски договор, на 15 станала носителка на короната в конкурс на Доналд Тръмп, а на 16 съучениците започнали да й се подиграват за външния й вид и майка й я отписала от училище и започнала да я обучава вкъщи.

Родителите споделят още, че дъщеря им е дълбоко вярващо момиче и затова повярвали на избора й да бъде с мъж, който реално е по-възрастен от баща й. Със знанието на родителите, без сексуални съобщения или физически контакт, Хъчисън не бил в нарушение на нито един закон.

Той не предполагал, че бракът е опция за тях двамата, докато майката на Кортни сама не го предложила. В Америка в 39 щата е разрешено 16-годишни да сключват брак, стига да имат разрешение от родителите си. Двамата сключили брак в Лас Вегас. На церемонията бащата на Кортни, който е с 4 години по-млад от зет си, завел булката до олтара. Свидетел им станал братът на Хичъсън.

Кортни е девствена преди сключването на брака си и споделя, че благодари на Господ, че я е дарил с половинка. Момичето допълва, че има стара душа и затова се разбира толкова добре със съпруга си. 

Така описана връзката между  двамата изглежда едва ли не в реда на нещата, но ако се вгледате по-отблизо и се замислите за бъдещето на тази двойка изникват въпроси, чиито отговори са повече от нелицеприятни.

Бихте ли одобрили дъщеря ви да загуби девствеността си от 51 годишен мъж, бихте ли й позволили да се омъжи за него, какво бъдеще ги очаква, когато тя е в разцвета на силите си той ще бъде на около 70 години, тогава тя също толкова убедена ли ще бъде в любовта си?


ключови думи:
актьор ожени приятелка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май