Суперзвезди, които се ожениха за обикновени хора

Суперзвезди, които се ожениха за обикновени хора

Маршa Крос се запознала с този човек в магазин за цветя и му дала номера си

1748427

Звездата от "Отчаяни съпруги" Марша Крос направила първата крачка със съпруга си Том Махони. Тя го видяла в магазин за цветя в Лос Анджелис, харесала го и помолила собственика на магазина да му даде номера й. Две години по-късно се женят. Махони е брокер на ценни книжа.

  

Патрик Демпси се жени за фризьорката си. Тя все още го подстригва

1748426

Звездата от "Анатомията на Грей" Патрик Демпси се запознал с бъдещета си жена във фризьорски салон. Имал час при нея, а тя не вярвала, че ще дойде истинския Патрик Демпси, докато не го видяла. Демпси казва, че веднага са почувствали привличане един към друг, но излезли на среща чак след 3 години, защото по онова време и двамата имали други връзки. Той все още ходи да се подстригва в салона й. Имат три деца.

 

Синтия Никсън се запознава с жена си, докато все още е женена за мъж

1748424

Синтия Никсън е била женена за проф. Дани Моузес, когато през 2002 г. среща активистката Кристин Мариони на политическо събитие. Започват да излизат заедно през 2004 г. и са заедно от тогава. От миналата година имат свое дете.

 

Джеф Бриджис се ожени за сервитьорка

1748423

Бриджис се запознава със Сюзан Гестън, докато тя е сервитьорка на снимачната площадка. "Цял ден събирах смелост да я поканя на среща и тя каза "не", казва той После обаче тя променила мнението си и днес те са заедно от вече 35 години! Бриджис казва, че само след една седмица на снимачната площадка знаел, че тя ще бъде неговата съпруга.

 

Рийз Уидърспун се жени за трезвия приятел на пиян мъж, който я сваля на парти

1748425

Агентът Джим Тот се запознава с Рийз, покрай негов приятел, който бил пиян и се направил на маймуна пред актрисата на парти. Тя казва пред списание "Ел", че след развода си не е мислела, че пак ще се омъжи, но Тот й обещал, че ще й покаже какво е да имаш истински партньор и ще се грижи нея.

 

 

Джулия Робъртс и оператор

1748428

Робъртс намерила любовта, докато снимала филм с Брад Пит през 2001 г., само че не в лицето на Пит, а в това на оператора. По това време той бил женен, а тя имала връзка с Бенджамин Брат. Година по-късно двамата се женят. Имат три деца.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април