Трагедия! Загина 21-годишният попфолк певец Денис Теофиков

Трагедия! Загина 21-годишният попфолк певец Денис Теофиков

Младата надежда на поп-фолка Денис Теофиков е починал снощи. До кончината на изпълнителя се е стигнало след инцидент, като първоначално не бяха съобщени официално повече подробности. Малко след като новината обходи интернет пространството обаче, се появи и версия за случилото се.

Певецът е паднал от 7-ия етаж на сграда, издават запознати. Към момента се изяснява дали става въпрос за инцидент или самоубийство. По непотвърдена информация той е бил при своята приятелка.

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания "Пайнер" – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея.

Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.

С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!", гласи съобщението на компания "Пайнер".

 

 

ключови думи:
Денис Теофиков почина

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април