Красиви гривни с мисия

Напомнят ни да живеем тук и сега, да обичаме и да се грижим за себе си и за другите
Красиви гривни с мисия

Честно казано, никак не ми харесва да се кича с бижута и, да, рядко слагам такива. Просто ми пречат да работя, да се движа и да спортувам. Освен това, имам крайно странния навик да ги губя адски бързо. А когато са подарък от скъп човек, тогава е наистина неприятно, случвало ви се е.

Въпреки това, с удоволствие бих носила гривните на американката Робин Клауър. Защото освен, че са наистина оригинални, техните послания са безкрайно вдъхновяващи. Напомнят ни прости, но важни неща, макар и написани на английски език. 

Като това да дишаме:

www.etsy.com

Да живеем тук и сега:

www.etsy.com

Да обичаме и да озаряваме:

www.etsy.com

Оригиналните напомнянки са изработени от 100% рециклирани сребърни нишки, което ги прави изключително природосъобразен аксесоар. В същото време, формата им не е абсолютно кръгла, а това им придава неподправен чар и уникалност. А най-готиното е, че се предлагат в няколко размера – има както за най-малките, така и за по-големите. Цената им пък започва от 30 долара и варира според различните модели.

Самата мисис Клауър е самороден талант и майстори различни неща от малка. Като дете събира плоски камъчета по плажа, рисува им лица и ги продава на съседите. Умно момиче, а? Малко по-късно, в гимназията, започва да оцветява спортни тениски с текстилни боички. Първата продава на приятеля на сестра си, за 20 долара =)

Към днешна дата, най-голямата страст на креативната Робин, освен гривните, са пръстените. Всяка седмица тя прави по един, като го украсява с уникални орнаменти. А в реализацията на всички свои бижута чаровницата влага цялата си любов и желание. И това определено си личи.

Е, разгледайте няколко други нейни предложения тук. Може да си харесате нещичко за подарък. Имайте предвид обаче, че освен редовната им цена, за да притежавате украшенията й, ще трябва да си приготвите и още 5 долара за самата доставка до България.

А в материала на симпатичната ни колежка Мирела Миладинова открийте още готини аксесоари както за себе си, така и за дома =) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май