Няма такива яйца!

Да живеят господин рисърч и брат му дивелъпмънт!
Няма такива яйца!

Знаете ни какви сме. Обожаваме яйцата. Благодарение на този факт бяхме останали с погрешното впечатление, че сме успели да си накиснем човките във всеки един възможен начин за приготвянето им. В момента ридаем, защото, осъзнахме, че не сме... Как е възможно това? Или по-скоро, защо е възможно?

Може би, защото индустрията има за цел непрекъснато да генерира потребности. Нуждата, за която не сте и подозирали, че ви гложди, е необходимостта от яйце, което е направено по "вертикална технология за готвене". Тук си говорим не за друго, ами за Rollie – джаджата, която тази сутрин видяхме в Gizmodo, и към която все още изпитваме особено смесени чувства.

Преди да видите за какво става дума във видеото, нека ви подготвим: това е уред с едно единствено предназначение – да пече яйца. Без мазнина! В цилиндрична, някои ще я нарекат фалическа, форма. Можете дори за забодете клечка, преди печенето да е приключило, и така ще имате фал... цилиндрично яйце на клечка. А още по-култовото е, че колкото по-готово става яденето, толкова повече се подава от уреда. Не ни дават време за приготвяне, но се надяваме, че цялото шоу приключва в рамките на 4-5 минути... Какво?! На някои им отнема по-дълго, за да получат пълна ерекция.

Вижте, ние може и да си се шегуваме, но може би има хора, които наистина ще имат полза от едно подобно нещо в кухнята си. С почти пълна готовност сме да се басираме, че така ще успеете да накарате хлапетата да закусват човешки в продължение на поне 10 дни, което пак си е нещо. Нямате хлапета? Блазе ви. И ние нямаме.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май