Робоцедка за чай

Нискотехнологична и в услуга на традицията
Робоцедка за чай

Винаги съм искал да си имам робот, който да върши, ако не част, то поне цялата домакинска работа вместо мен. С подобна надежда си купих кухненски такъв, който още на първата седмица ми създаде повече грижи, отколкото ми беше спестил, защото реши да се счупи по особено брутален начин. Това, от своя страна, беше свързано със закупуването на нова част, която струваше почти колкото самата машина и, за капак на всичко, трябваше да монтирам сам. Оттогава си имам едно наум по отношение на роботите и знам, че колкото по-роботизирани са те, толкова по-малко доверие може да им се има.

Нискотехнологичните роботи, от своя страна, са готини. Затова ми е особено приятно да ви представя робоцедката за чай, в която няма абсолютно нищо роботско, освен външния вид. Ръчичките на въпросния андроид са гъвкави и това му позволява да се захване здраво за ръба на вашата чаша, докато насища водата в нея с аромата на предпочитан от вас чай. Изглежда малко смущаващо, но всички знаем, че роботите не могат да ходят по малка нужда, нали?

Робоцедката може да бъде напазарувана от сайта ModCloth срещу 15 съединеноамериканощатски долара. Тоест, в момента не може, защото по всичко личи, че наличностите от нея са изчерпани. Но пък за сметка на това имаме галерия със снимки, която можете да разгледате.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май