Дължината на косата издава характера ни

Дължината на косата издава характера ни

Пикси прическа или много къса коса

Вие сте уверена, социална, флиртаджийски настроена и много приятен човек. Лесно се запознавате с нови хора и се сприятелявате. Обичате професии, които ви позволяват да демонстрирате вашата интелигентност и знаете как да се сблъсквате с проблеми с почтеност, самоконтрол, макар че понякога действате, без да мислите много.

1914909

Прическа боб или дължина над раменете

Вие сте откровена и казвате истината, дори когато боли. Може да намерите баланс между личния и професионалния си живот. Безстрашна сте и сте добре организирана. Не понасяте да спазвате режими, нямате комплекси и обичате да експериментирате с нови неща. Понякога действате, преди да мислите, което може да ви доведе до неудобни моменти.

1914906

Лоб или дължина до раменете

Вие сте щастлива с вашия женствен, елегантен и изискан външен вид. Обичате да говорите и вашата естествена красота привлича всички, с които общувате. Предизвикателствата ви мотивират и сте експерти в запознанствата.

1914908

Дълга коса

Вие сте много внимателна, търпелива и спокойна. В любовта търсите дълготрайна връзка и давате всичко от себе си, но също така сте много изискваща към половинката си. Борите се за мечтите си и правите и невъзможното, за да постигнете целите си. Вашето постоянство ще ви помогне да осъществите всичко, което сте си наумила.

1914905

ключови думи:
коса характер

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март