Меки устни, готови за опитване

С няколко натурални средства
Меки устни, готови за опитване

По-студеният сезон може да влоши състоянието на устните ви - да ги напука и дехидратира. Затова е хубаво още сега да предприемете мерки срещу подобно стечение на обстоятелствата.

Ето няколко варианта за действие:

- Нарежете една краставичка на малки кръгчета. Сложете всяко за няколко минути върху устните. Сокът на зелените симпатяги ще омекоти и подхрани кожата.

- Комбинирайте малко количество кафява захар с водичка до състояние на пастообразна текстура. С въпросната смес ексфолирайте устните и отстранете мъртвите клетки. Мекотата ви е гарантирана.

- Изсипете 2 супени лъжици морска сол в стъклена чаша с вода. Изчакайте кристалчетата да се разтворят. Напоете малка хавлиена кърпа в разтвора и дръжте същата за 20 минути върху устните. И готово - ефектът би трябвало да е сходен с горните два.

- Затоплете малко количество кокосово масло в микровълновата печка или на котлона. Намажете с мазнината устните обилно. Можете да повтаряте процедурата през целия ден, за да сте сигурни, че ще поддържате добро ниво на хидратация.

- Смесете малко количество мед със зехтин в подходяща купа. Нанасяйте сместа малко преди лягане върху устните, а на сутринта, о, да!, ще бъдат меки и красиви.

Толкова с вариантите - вие имате ли си свои? Споделете тук или във фейсбук.    

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май