Плитките ни са модерни

Ама, разбира се!
Плитките ни са модерни

Нас ако питате, няма по-подходящ ден за коафьорски експерименти от днешния. Неделята е спокойна, свободна и свежа. Има време за всичко.

Затова ви предлагаме днес да си поиграем с косите - да ги сплетем и после да украсим готовите плитки. В следващите редове момичетата от Jenite.bg ни показват как да се справим със задачата. Готови ли сте за действие? Тогава се гмурнете по-нататък в материала...  

Плитка + шапка 
Изрично сме уточнявали, че плитките на новото време не са стегнати като плитките на Пипи Дългото Чорапче, или като плитките на някогашно пионерче. Актуално е те да бъдат рошави, особено в основата си. А този вариант стои прекрасно с повечето видове шапки: каскети, барети, или обемни плетени такива.

1071223
Щом ще носите плитките с шапка, няма нужда да ги украсявате. Ако все пак ви се иска да изглеждате по-различно и ексцентрично, интересна идея е да вплетете в косата си прежда. Или да направите плитки само от прежда, след което да ги защипете под шапката - те ще се смесят с плитките от собствената ви коса.

Пръстени и гривни в плитката
Не ви препоръчваме да използвате някоя от собствените си гривни - ще бъде прекалено голяма. Потърсете детска гривничка. Освен това имайте предвид, че идеята от черно-бялата снимка няма да изглежда добре само с една плитка. По-скоро трябва да се спрете на варианта с компилация от няколко различни по дебелина и стил плитчици отстрани на лицето. 

1071208
Що се отнася до дебелия пръстен, той е подходящо да се постави както в основата на плитката, така и в края. Можете да си потърсите специален пръстен за коса, а ако не намерите, просто закрепете обикновена метална халка с гумено ластиче.

Плитки с панделки
Тук вариантите са още повече. И ги харесваме много, тъй като нежната панделка определено умее да освежава монотонния есенен тоалет. Тя може да се постави в основата, средата или края на плитката.

1071212
Панделката може да съединява и две по-малки плитки от задната страна на главата. Тази прическа също стои много нежно, подходяща е както за изискано събитие, така и за ежедневието в офиса.

1071206
Трети вариант: панделката се превръща в диадема, чийто край е сплетен в плитката.

1071222
Още готини идеи с плитки ще откриете ей тук. 

 Побързайте да намерите жените и във фейсбук, за да си крадете от тях редовно добри съвети за красота. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май