Без кои видове секс не можем

Съществуват точно 5 основни вида секс, след които определено ще достигнете своя "happy end"
Без кои видове секс не можем

Съществуват точно 5 основни вида секс, след които определено ще достигнете своя "happy end". Сигурна съм, че сте ги изпробвали поне веднъж, а ако случайно греша, то няма за кога да чакате. Всичко, което ви е необходимо е малко фантазия, много желание и подходящ партньор. Ако пък смятате, че сте се "наживели" и сте опитали всичко в сексуално отношение, то значи е време да си припомните поне онези 5 вида секс, които за задължителни за всеки.

1. Секс за сдобряване - "Влюбените винаги се карат", популярно клише, което крие в себе си повече истина отколкото предполагаме. И точно тук идва на помощ секса. По-нежен или по-гневен от всякога. Няма значение какъв точно ще бъде сдобряващият секс, тъй като и двете вариации идеално се вписват в този задължителен списък.

2. Секс на обществени места - Да, тук съм сигурна, че голяма част от четящите в момента палаво се усмихват, спомняйки се случки от тийнейджърските години. Сексът на публично място е изключително вълнуващ и най-често се практикува от подрастващи. И все пак ако решите да си припомните за тези моменти, то е време да посетите най-близкия музей или парк и отново да съживите емоцията в себе си.

3. Секс по телефона - Нужно е да поясня, че тук не става дума за секс по онези импулсни телефони, а за интимно изживяване с половинката, която е далеч от вас. Сигурна съм, че ще се съгласите, че вместо през 2 секунди да си повтаряте колко много си липсвате може просто да се отдадете на желанията си.

4. Секс на плажа - Класика в жанра. Със сигурност не съществува двойка, която по време на лятната си почивка на морето да не се е отдала на това романтично изживяване на морския бряг. Този тип секс крие повече романтика, отколкото физическо очарование. И все пак струва си да се насладите отново на това удоволствие.

5. Забранен секс - Поставям го под номер 5, защото той със сигурност е най-вълнуващ и възбуждащ, най-страстен и обсебващ сетивата, но е също толкова болезнен и съсипващ в емоционално отношение. Сигурна съм, че голяма част от хората, които са се отдали на "забранения плод" неминуемо са допуснали да се обвържат емоционално. Е, в това няма нищо лошо, с тази разлика, че краят почти винаги е драматичен. Но нека не бъдем прекалено черногледи. Тръпката и удоволствието от забранения секс са неповторими, така че си струва чисто физически да му се насладите.

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април