Гледайте се в очите, докато правите секс

Гледайте се в очите, докато правите секс

Романтичният секс е нещо лично и много по-интимно. За да се случи, е хубаво да говорите за него помежду си. По-мекото осветление и знойните аромати са най-подходящи за този вид секс. Създайте романтична среда. Един от най-простите начини за култивиране на сексуална романтика е физически да настроите правилната сцена за вашите интимни дейности. Според сертифицирания секстерапевт Мишел Херцог трябва да отделите време, за да създадете романтична, чувствена среда, като обърнете внимание на петте сетива във вашето пространство.

"Да станете креативни със сетивни изживявания, като включване на знойни аромати, слушане на секси музика и т.н., може да разшири сексуалното ви преживяване. Помислете за въвеждане на по-меко осветление". За това нещо са най-подходящи ароматизираните свещи и изключени лампи. Листата от рози върху леглото също са едни от най-предпочитаните украси. Те са подходящи както за спалнята, така и за ваната или джакузито. Научете какво вашият партньор намира за романтично.

"Романтиката е относителна", казва треньорът по секс и запознанства Myisha Battle. Това, което намирате за романтично, може да е различно от това, което вашият партньор намира за романтично. Така че отделете време, за да попитате партньора си какво конкретно означава сексуалната романтика за него. Този разговор може да бъде доста разгорещен. На интимна вечерна среща го попитайте как изглежда интимният и страстен секс за него. Попитайте го как обича да бъде докосван. Със сигурност ще се насладите на разговора, който следва, и всичко останало след него.

"Говоренето за секс, когато не го правите, всъщност може значително да повиши качеството на секса, който правите", добавя Батъл. След това изпълнете желанията, които е споделил с вас. Не само ще му доставите удоволствие по точния начин, по който го харесва, но той също ще знае, че наистина сте го слушали и сте се грижили да го накарате да се чувства добре. Опознайте вътрешния свят на партньора си. Сексуалната романтика започва извън спалнята.

Тъй като романтичният секс е свързан с това да покажете как се чувствате чрез сексуалността, първо трябва действително да подхранвате тази връзка. Отделете време, за да опознаете партньора си. Неговите надежди, мечти, лични предизвикателства, страхове и желания.

Прекарайте качествено време с него, опознавайки добре душата му, от очарователните му малки странности до най-удивителните му, вдъхващи страхопочитание качества. Когато можете наистина да оцените колко прекрасен е вашият партньор, ще можете по-добре да му предадете искрено обожание в леглото. Погледнете се в очите. Контактът с очите може незабавно да направи секса по-интимен според сертифицирания секстерапевт Джанет Брито.

"Взирането в очите може да насърчи чувството за безопасност и настройка". Стремете се към сексуални позиции, които ви позволяват да се изправите един срещу друг. Още по-добре, ако можете да сте достатъчно близо, за да се гледате в очите на другия по време на акта. Наистина се опитайте да надникнете в душата на партньора си и да го видите напълно.

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май