Жокер: ето какво искат мъжете в леглото

Жокер: ето какво искат мъжете в леглото

Mъжете много рядко казват какво биха искали да опитат в секса. Затова решихме да проведем експеримент. Интервюирахме няколко мъже, за да разберем: за какъв секс мечтаят? Споделяме тази ценна информация с теб.

"От три години се срещам с момиче, две от които живеем заедно. Разбира се, сега сексът е много по-малко, отколкото преди. И когато се случи, всичко е много рутинно. Тогава Катя и аз решихме да започнем да експериментираме - купихме нещо интересно от сексшоп и опитахме пози, за които дори не знаехме преди. Това направи секса много освежаващ, честно казано. Аз съм за такова възраждане на страстта" - Антон, 27 г.

"Обичам, когато приятелката ми изведнъж поиска секс в конкретен момент. И без значение къде: на парти с приятели, сутрин в кухнята, на гости на родителите ни... Много е възбуждащо!" - Иван, 25 г.

"Мразя, когато момичетата правят секс мълчаливо. Обичам да слушам, обичам го този момент. И не съм единственият" - Алекс, 23 г.

"Ако правя нещо нередно, трябва да ми казва на момента, а не да търпи и да се оплаквам по-късно... Дразнещо е" - Борис, 28 г.

"Обичам да гледам приятелката си, докато получава оргазъм. Много е вълнуващо. Ако вече сме в леглото ми, значи ми е хубаво. Нека не се срамуваме да правим секс!" - Красимир, 25 г.

"Мръсни приказки... Ммм, жестоко! Няма по-прексрасно нещо от това, половинката ти да ти говори мръснишки неща (е, когато настроението е такова, разбира се!)" - Георги, 22 г.

"Обичам разнообразието. Не три стандартни пози, а десет, най-различни например. За съжаление, не всички момичета могат да се наслаждават на това" - Михаил, 26 г.

"Ако едно момиче внезапно се съблече и каже: "Прави каквото искаш с мен", вероятно ще се оженя за нея още на следващия ден!" - Илиян, 25 г.

Източник: cosmopolitan.bg

ключови думи:
жени мъже секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април