Похотливо тераса парти

Трудност: 2/5
Похотливо тераса парти

Най-важното

Ако сте твърде стеснителни и не желаете да споделяте интимните си моменти с половината квартал, практикувайте удоволствието на закрито.

Кухненската маса или барплотът винаги са чудесна алтернатива за тази поза. Перилата на върха на стълбите също ще свършат страхотна работа.

Мацките за пореден път трябва само да се отпуснат напред и да поверят юздите на партньорите си. Определено и двамата няма да съжалявате!

Добре де, признаваме. Сексът върху надуваем пояс може би не е по вкуса на всеки. Как обаче да си набавите щипка авантюризъм, и то в домашни условия?

Много лесно. Спретнете си похотливо тераса парти в някоя топла и страстна августовска вечер.

Представете си, че сте съвременен вариант на Бони и Клайд, известните американски банкови обирджии, и полудувайте. Но преди да преминете към действие, най-добре се уверете, че никой не е разкрил плана ви и най-вече – няма да го осуети, залавяйки ви на местопрестъплението. Необходимо е само да сте смели и сръчни.

Но, за да не се превърне заниманието ви в опасна любов, уверете се, че парапетите, които ще използвате за опора, са обезопасени. При дори минимална нестабилност, не продължавайте по-нататък!

Стискаме палци съседът да не ви диша във врата от прозореца си. Все пак вдъхновяващата гледка помага и за подобаващия завършек. 

Момичета: Наведете се напред, така че торсът ви да сключи ъгъл от 90 градуса с краката. Облегнете се на парапета за опора и просто затворете очи.

Най-хубавото е, че не е необходимо да събличате дрехите си. А бельото – просто го отместете встрани. И разбира се, оставете любимия ви да властва над вас.

Комбинирайте страстната вечер с приятна, еротична музика за още по-зашеметяващо усещане.

Момчета: Застанете зад партньорката си и обхванете бедрата ѝ. Тласъците могат да бъдат дълбоки и задоволяващи както за вас, така и за нея. Мхм, контролът върху проникването прави позата особено апетитна, не мислите ли?

Всъщност, тази конфигурация предполага бавен и чувствен секс, затова бъдете търпеливи и се отдайте  един на друг. Имате цялото време на света... за истински палава нощ.

А и няма нищо по-хубаво от секса на открито, както вече знаете. ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април