Разгадаха "мокрите сънища"

Разгадаха "мокрите сънища"

Събуди ли се със сериозно мръснишки идеи в главата си, след като си спала като пън цяла нощ? Почти 10% от всички сънища имат сексуално съдържание, но ако се чудиш защо се случва това, не се притеснявай: фактът, че правиш секс с някого насън, не означава, че очакваш същото да се случи с теб и този човек, когато си будна, т.е. в реалния живот. Анализаторът на сънища Лаури Лоенберг казва, че повечето мокри сънища са свързани с това какво олицетворяват тези хора, които сънуваш. Тук тя обяснява какво е посланието на гостите в сънищата ти...

48% от британците признават, че са имали мокри сънища*

КОЛЕГА

Виждаш го всеки ден, така че, разбира се, той може да се "се самопокани" и в съня ти. Има разлика в това да правиш секс с шефа си по време на сън и да "преспиш" с някого по-нисшестоящ, казва Лоенберг. Ако работиш за този човек, вероятно става въпрос за борба за власт. Реши въпроса, като намериш начин да си сътрудничите. Ако си правила недопустими неща на работното място с някой от подчинените си, помисли си какво те означават за теб. Ако е с асистент, който поддържа живота ти в ред, може би мозъкът ти дава сигнали, че трябва да се стегнеш и да решиш проблемите си, вместо да хленчиш.

23% от британците са имали мокър сън с колега***

БИВШИЯТ ИЛИ ЧОВЕК, КОЙТО ТИ ВРЕДИ

Това всъщност е кошмар – и от често срещаните. Но сънищата, които поставят теб и бившия ти в ситуация, подобна на тази между Крисчън и Анастейша от Петдесет нюанса сиво, не са знак, че трябва да се съберете отново. "Тук става въпрос за това какво дадения човек представлява за теб", казва Лоенберг. Може да се наложи да пренесеш тази енергия в настоящата си връзка. Сама си? Тогава опитай да погледнеш по нов начин на запознанствата и ходенето по срещи. Ако става въпрос за някого, който не харесваш, "Подсъзнанието ти те призовава да се свържеш отново с този човек", казва Лоенберг. "Не е хубаво да изпитваш омраза, нали?"

ПРЕПОДАВАТЕЛЯТ ТИ

Това е професорът, по който ти текат лигите, и то не само когато имаш час при него. Това може да е обикновено привличане, което приключва в края на семестъра, и фантазията да се изпари. Но ако става въпрос за някого, който наистина те плаши и отвращава (не говорим за гадното бельо, което носят), помисли за предмета, който преподава този човек. "Ако е например английски, може би трябва да поработиш върху комуникативните си умения", казва Лоенберг. "Ако е математика, това може да е сигнал да обърнеш повече внимание на финансите си."

40% от жените мислят, че са изпитвали оргазъм по време на сън** 

НАПЪЛНО НЕПОЗНАТ

Нишката на "мистериозната любов" е може би най-малко притеснителна и объркваща от всички други. И въпреки общите схващания, че подобни ситуации говорят за това, че си отчаяна романтичка, която мечтае за принца на белия кон, който ще се появи и ще те омае с чар и страст, казва Лоенберг. "Тук става въпрос повече за някакъв аспект от теб самата, който се опитваш да опознаеш."

Фантазирането на дива нощ с някой непознат може да представлява необходимост от това да си по-властна и отстояваща своето… като онази силна мадама, на която няма да й мигне окото и щуро ще се позабавлява с непознат, без дори да има и най-малко угризение на съвестта.

НЯКОЛКО ЧОВЕКА

Въпреки че груповият секс изглежда като щуро забавление, да сънуваш оргии, всъщност е предупредителен сигнал, че си под огромно напрежение в настоящия момент от живота ти. Може би имаш сериозен здравословен проблем, който се проявява в сънищата ти, като струпване на хора например, казва Лоенберг. Време е да потърсиш методи, като тези на Мери Кондо, които използваме, за да изчистим и подредим дома си, тук такъв метод ще ти помогне да вкараш ред в живота си (може и само да оставиш някои не толкова належащи неща настрана за по-късно и така поне малко да се облекчиш). Почивай си, намери време да се наслаждаваш на живота или дори, ако имаш възможност, стегни куфарите и замини някъде, където да се отпуснеш, да забравиш за проблемите и да се презаредиш.

Източник: Cosmopolitan.bg

ключови думи:
мокри сънища

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април