Романтичните дилеми имат край

С малко проявена хитрост
Романтичните дилеми имат край

Има мъже, които откровено си признават, че никак не са романтични. Да, но от това признание на нас - жените, не ни става по-леко :) Е, опитваме се да приемем ситуацията (заради другите хубави работи), но понякога  и ние се изправяме пред нуждата от щипка романтика. А когато не я получим, ставаме тъжни и неудовлетворени. Започваме да се оплакваме...

Затова, скъпи мъже, моля ви: проявете разбиране към по-особената ни същност. И от време на време  бъдете хитри, ако не романтични. Така ще си спестите куп неприятности и безсмислени дискусии.

Не сте по-изненадите, разбрахме. Не уважавате годишнини и прочее събития. Добре. Тогава преглътнете природата си и направете нещо специално за половинката си неочаквано. Изберете си случаен ден от месеца (може и днешния), а ако се налага, настройте си алармата, за да не забравите намеренията си. Купете ѝ цвете. Заведете я на вечеря. Хванете я за ръка и се разходете в парка. Всеки месец по едно добро дело и, хоп!, току-виж сте се озовали в рая :)

Сещате се за нейния "женски" период, нали? Вероятно сте забелязали, че тогава тя е по-раздразнителна, по-досадна и припряна. Не подклаждайте настроението ѝ - подсладете го! Скрийте в гардероба ѝ шоколад или бонбони. Когато се прибере от работа уморена и изтормозена и намери сладкишите, любимата ви със сигурност ще забрави за неразположението и ще се почувства обгрижена. А това е добре и за вас.

И не на последно място: трябва да сте слепи, ако не забелязвате промените по външния ѝ вид, които, в повечето случаи, предприема заради вас. Новата прическа, маникюр, дрехи :) То е ясно, че си я харесвате всякак, но понякога е добре и да ѝ го казвате.  "Колко си красива" е нещо като "Сезам, отвори се!", но с двойна сила :)

Е, това е то. Мили дами, не си мислете обаче, че романтиката е задължение само на мачовците. Напротив. Като нейни поддръжнички, също сме длъжни да я прилагаме. Знаете как!

А още любовни и други съвети ще откриете във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април