Секс идея за уикенда

Изненадайте половинката си ето така...
Секс идея за уикенда

Май последния път си говорихме за една болест, която сполетява съжителстващите на семейни начала двойки. Надяваме се, че вече прилагате лек срещу нея. Сега ви поднасяме продължението на историята, което ще донесе и на двама ви порции обич и добро настроение.

Ще говорим направо: време е да подготвите изненада за любимия си човек. Я за уикенда, я за наближаващия празник на влюбените. И не си мислете, че ще ви караме да харчите пари, за да дарите обич и щастие. Ние сме от практичните и истински влюбени хора, които знаят, че нематериалните жестове струват много повече.

Помислете си добре: кое беше мястото на вашата първа среща? Къде правихте секс заедно за първи път? Заведете я/го там. Ако пък правите секс на едно и също място от първата си среща, изберете едно кътче от дома си, което никога не е ставало свидетел на ласките ви. Или пък просто излезте и отидете там, където винаги са се разигравали еротичните ви фантазии.

Важното е да действате без предупреждение. Бъдете бързи. Хванете партньора си за ръката и го отведете там, където сте си наумили. По пътя разкажете какво си мечтаете да направите заедно. Ще видите, че никога не е късно за приятни изненади :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април