Съвети за секс на открито

Знаете ли, че 84 хиляди души по света правят секс на открито?
Съвети за секс на открито

Знаете ли, че 84 хиляди души по света правят секс на открито? Въпреки че леглото си остава номер 1 като избор на място, повечето от нас фантазират, че правят любов на по-необичайни места. Най-често на върха на класацията застава асансьорът, но откритите пространства също са голяма атракция.

Как да подправите вашата връзка?

Лесно можете да се измъкнете от рутината между чаршафите и да си подарите малко по-екстремни сексуални изживявания. За да излязат от сексуалния коловоз, някои двойки използват секс играчки, съблазняващ стриптийз или дори канят трети човек в леглото си... Да, готови са на всичко, за да подправят сексуалния си живот. Така че защо да не се възползвате от възможностите на открито? Няма нищо по-вълнуващо от това да се слееш с природата заедно с любимия си човек - в поле с цветя, хамбар или люлеещите се вълни! Може и да ви звучи изтъркано, но сексът на открито е огромен завой, който може да възвърне сексуалния апетит и на двама ви. Може да се практикува от дългогодишни двойки, които имат отчаяна нужда от доза вълнение или от млади двойки, които не се страхуват да експериментират и могат да си позволят да бъдат малко по-смели.

Какъв е рисковият фактор?

Но защо? Леглото ви е много по-комфортно от парещата коприва, грубата слама или пясъка, но не е и наполовина по-вълнуващо, тъй като липсва тръпката от риска. Страстта надделява над страха и смесвайки се с малка доза ексхибиционизъм, става повод за изключително специални спомени. И все пак бъдете внимателни, защото ако ви изхващат на открито, може и да ви арестуват за непристойно поведение на публично място.

Съвети

Би било жалко да разрушите магическите моменти, поради липсата на подготовка, нали? Разбира се, няма нищо по-добро от сексуалните стимули, но все пак е необходимо да бъдете практични. Предварителният план ще ви накара да се чувствате по-комфортно и ще ви предпази от попадане в конфузни ситуации.

Вложете разум, когато избирате мястото. Надали в разгара на момента ще проявите особено внимание дали все още се намирате сред дърветата или вече сте на горската пътека, пред любопитните очи на минувачите. Ами сега? Погрижете се да изберете достатъчно закътано местенце, където няма да бъдете обезпокоявани от никой и ще имате възможността да се насладите пълноценно един на друг.

Тревата, предизвикваща сърбеж, пясъкът и насекомите могат да убият страстта още, преди да сте се разгорещили. За целта винаги носете одеяло в багажника на колата - няма да ви натежи, но ще ви предостави известен комфорт сред природата.

Да изскочите сияещи от храстите, с разкъсани дрехи и клонки в косата е емоционален подарък, но все пак имайте под ръка пакетче мокри кърпички, за да се освежите, преди да станете достояние на втренчените погледи.

Ако сте в първия етап от вашата връзка и все още не използвате постоянна контрацепция, не забравяйте да вземете презерватив със себе си! Няма нищо по-разочароващо от това да прекъснете точно в сублимния момент, поради липсата на каквато и да е защита, нали?!

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април