Лавандулова релакс терапия за ходилата

Поглезете стъпалата си качествено със следващата спа процедура
Лавандулова релакс терапия за ходилата

Няма пролет, няма зима! Трябва да се ходи пеш. Защото вървенето носи здраве, добро настроение и определено е една от най-достъпните форми на физическа активност. Вярно е обаче, че понякога същото може да бъде доста уморително, особено за крачетата. Затова е препоръчително активните пешеходци измежду вас редовно да си спретват приятни спа процедури за стъпалата. Като ей тази, с която ще ви запознаем в следващите редове набързо :)

За да пристъпите към осъществяването ѝ, най-напред напълнете леген с поносимо гореща вода. После изсипете вътре шепа английска сол, 10 капки етерично масло от лавандула и 2-3 супени лъжици сода бикарбонат. Разбъркайте внимателно, за да позволите на съставките да се комбинират отлично.

След това потопете ходилата в течността до глезените и ги оставете да си починат вътре за около 20 минути или докато водата изстине.

Някои ще започнат да ви убеждават, че описаната терапия има мощно ДЕТОКС действие и ще помогне на токсините да си стегнат багажа и да напуснат организма ви, ама... По-скоро се доверете на следното твърдение: процедурата ще елиминира напрежението в ходилата и ще ги подготви за следващото пешеходно предизвикателство.

Ами, опитайте, де :) И не забравяйте да ни посетите, за да споделите впечатленията си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април