Натурална маска против бръчките

С папая
Натурална маска против бръчките

Възможно е при загуба на еластичността на кожата да се получат така наречените бръчки причинени от смях или жестове, които в редица случаи се появяват значително в младите години.

При тях характерното е, че възникват при суха и не достатъчно хидратирана кожа. Може да бъдат причинени и от неправилно хранене, не достатъчно време за сън и най-вече злоупотреба с алкохол.

Така че, ако някое от изброените по-горе неща съществуват в режима ви, то обезателно вземете мерки и започнете да полагате съзнателни усилия за запазването на отличното състояние на кожата.

Предлагам ви маска с папая, която ще подхрани, хидратира и в същото време в рамките на няколко седмици ще заглади появилите се леки бръчки по лицето.

Необходими продукти:

1633684Thinkstock/Guliver

1/2 чаена чаша папая
1 чаена лъжица кисело мляко
1 чаена лъжица натурален мед

Пасирайте продуктите и ги нанесете върху лицето. Останете с маската в рамките на 30-40 минути, след което се измийте с хладка вода.
Добре е да помислите за някакъв вид гимнастика за укрепване лицевата мускулатура. Използвайте натурални масла или домашно приготвен крем, който да нанасяте всеки ден след почистване на лицето или колко често почувствате нужда.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март