СПА процедури, които няма да повярвате, че съществуват

Топ 5 на най-странните услуги в СПА центровете по света
СПА процедури, които няма да повярвате, че съществуват

Терминът СПА означава здраве чрез вода. Тази практика е широко разпространена по целия свят. Ние обаче ще наблегнем на нещо по-различно от водата.

Маска за лице от птичи изпражения

Това не е никаква шега, а самата истина. При тази процедура за разкрасяване се използват изпражнения от славей. Смята се, че "завещанието на птиците" има голямо приложение. Натуралният продукт съдържа ензими, които придават на лицето здрав и сияен тен и лекуват увредената кожа. Процедурата е известна в Хавай.

Сперма от бик за здрава коса

Правилно сте прочели. При тази процедура спермата на бика се втрива директно в косата. Счита се, че тя действа като виагра за гривата ви и я прави много здрава и устойчива. Можете да заздравите косата си с този "мощен стимулатор" в Англия. Само срещу скромната сума от 130 евро.

Масаж с кактус

Да, кактус-масажът съществува наистина. За щастие бодлите не играят роля тук. Процедурата е доста приятна и за нея се използва текила. Масажистите, практикуващи този вид масаж обещават пълен релкс, затова той е широко разпространен.

Отпускане чрез оргазъм

Оргазмът е изпитано средство за разпускане. На това разчитат в така наречения любовен хотел в Швеция. Собственикът е "треньор по оргазмите" и автор на книгата "Получавай повече оргазми". Стаите са оборудвани с всякакви секс-играчки, еротични снимки и огледала на тавана и отстрани.

Гениталии под пара

Това е специална, прочистваща процедура, която можете да си направите в Щатите. Тя обаче е само за поддържане на добра хигиена. Не можете да регулирате производството на полови хормони, нито месечния си цикъл. За изпълнение на процедурата, жените сядат на удобен стол и пара, комбинация от инфрачервена светлина и див пелин, прочиства уретрата им.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април