Най-трудните упражнения за коремна преса

Най-трудните упражнения за коремна преса

Най-важното

Както знаете, коремната преса е една от най-трудните за тренировка мускулни групи. Пресата е капризна към всяко едно движение, което правите и към храната с която се храните. Може да тренирате с месеци, но да не извадите плочки. Ето няколко упражнения за коремна преса, които не са за начинаещи, а за напреднали. Това са едни от най-трудните упражнения за корем.

Човешки флак. Сигурно сте чували за това популярно упражнение. За него е необходимо да намерите вертикална повърхност, за която можете да се хванете и да застанете, перпендикулярно на нея. Това упражнение ще натовари изключително много вашата преса.
1394519menshealth.com
Застанете в позата, както е показано на снимката. После си вдигнете краката на горе. Това също ще натовари по много добър начин вашата коремна преса.
1394518menshealth.com
Хванете се за лост и си вдигайте колената към гърдите, без да мърдате другата част на тялото си.
1394520menshealth.com
Застанете с лице към земята, като сте се подпрели на колената и ръцете си. След това вдигнете левите ръка и крак. Върнете ги и после вдигнете десните, това е 1 повторение.
1394522menshealth.com
Лицева опора с дъмбели. Подпрете се на дъмбели и направете лицева опора. След това вдигнете едната ръка с дъмбела към вас, а после и другата.

1394521menshealth.com

Вижте още: Тайните на V коремната преса.

Вижте още: Предизвикателство за перфектни плочки.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април