Нереално рекордна гъвкавост

Лейлани Франко с три вписвания в новата „Книга за рекорди на Гинес“
Нереално рекордна гъвкавост

Лейлани Франко е родена с хипермобилни стави и започва да използва този си недостатък, за да развлича околните още от 6-годишна възраст. Дълго време тя събира погледите по купони, заемайки пози, които са непостижими от анатомична гледна точка за над 90% от световното население. Малко по-късно намира още по-голяма публичност, достигайки до полуфиналите в "Англия търси талант" и немския формат "Das Supertalent”. На 16-годишна възраст решава, че е крайно време да започне да изкарва пари от смущаващата си гъвкавост и не след дълго достига световно ниво благодарение на участието си в трупите на Cirque du Soleil, Cirque Eloize, The Box Soho, NoFit State Circus и Little Big World.

По всичко обаче личи, че най-голямото признание за способностите й тепърва предстои, тъй като догодина Лейлани ще бъде включена в поредното издание на "Книгата за рекорди на Гинес". При това с цели три рекорда.

Младата англичанка държи световните постижения за най-много завъртания от стойка на гърди (25 оборота), най-скоростно придвижване от заден мост (20 метра за 10,05 секунди) и най-бързо изминаване на 20 метра чрез кълбо с краката напред (17,47 секунди). Ако нямате и ни най-малка представа за естеството на тези акробатически номера, най-добре изгледайте следното видео:

Още за изумителните възможности на човешкото тяло ще научите, ако ни следите на: https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април