Усещане за сърф

Какво е да снимаш този спорт отблизо
Усещане за сърф

Родена във Венеция и израснала в Корнуол, Лусия Гриджи говори за сърфа с английски акцент и италианска страст. Всяка година тя отпътува към северния бряг на хавайския остров Оаху, за да снима как едни от най-добрите сърфисти в света опитомяват едни от най-дивите вълни на Тихия океан.

По принцип няма много жени, които се занимават с подобен тип фотография, а още по-малко са тези, които с готовност се потапят с готовност под бушуващата вода, за да уловят перфектния кадър. За нея чувството да бъдеш под вълната е сходно с това, което атлетите усещат, докато са върху нея. "Всъщност е много елементарно, стига да свикнеш с водата и нейното движение", казва тя, "Изисква време и опит, но в крайна сметка се свързваш с вълните и започваш да усещаш тяхната енергия, начинът, по който те карат сърфиста да се движи."891352Lucia Griggi891353Lucia Griggi891357Lucia Griggi

Представяме се, че не е като работата, която вършим всеки ден, но не можем да бъдем напълно сигурни. Вижте снимките тук и в галерията и преценете сами. А ако ви допаднат, станете част нашия колектив във фейсбук, и редовно ще получавате визуална стимулация от сходен характер. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април