Спортната мантра на Джиджи Хадид

Една от най-нашумелите моделки споделя тайните зад перфектната си фигура
Спортната мантра на Джиджи Хадид

Джиджи Хадид е безспорно един от най-нашумелите модели през изминалите месеци.  От ревюто на "Виктория сикрет” до седмицата на модата в Париж, калифорнийският модел е навсякъде. За онлайн изданието на американския "Харпърс базар” тя сподели как се мотивира да тренира и какви са триковете й за бързо влизане във форма преди фотосесия.

 

·      Как се подготвяш за лятото или ако ти предстоят снимки по бански?

Израснах в среда, където е време за плаж по всяко време на годината. Затова и вярвам, че трябва да поддържаме визия, която да е строго индивидуална и винаги здравословно съобразна. Винаги слагам слънце защитен продукт върху кожата си. Даже и с масло за почерняване с висок фактор може да се хване тен. На лицето си слагам най-висок фактор слънцезащитен крем, за да избегна тъмни петна.

 

1669093Pinterest

·      Имаш ли фитнес мантра?

По-скоро мантра на начин на живот: хубава, чиста храна и тренировки, за да поддържам форма. И бургер за баланс.

·      Какво слушаш докато тренираш?

Всичко, което ме предразполага за пея и да танцувам: Тейлър Суифт, Бионсе, Дрейк, Кани Уест, Джейсън Деруло ... голям фен съм на комерсиалните поп парчета. 

·      Мислиш ли, че твоята активност в социалните медии е допринесла за развитието ти в професионален план?

Имам късмет да съм част от поколение, за което индивидуалността е ключова. Моите последователи харесват работата ми, но и разбират чувството ми за хумор, харесват същите неща като мен.. Те са хора, с които мога да споделя не само известността, но и моето лично мнение, добрите и лошите моменти в живота.

·      Семейството ти е известно. Мислиш ли, че това е оказало влияние върху теб и работата ти?

Много хора смятат, че идвам от известно семейство. Истината е, че майка ми се появи по телевизията чак,когато на 10 подписах с IMG. Не съм израснала с популярността. Израснах, яздейки кон и играейки волейбол – това те учи на дисциплина и отговорност. Родителите ми осигуриха прекрасен живот, но и ни научиха на трудолюбивост, понеже те и двамата идват от скромни семейства и са се потрудили, за да бъдат успешни. Това е истината за детството ми и това ме направи човека, който съм днес.  

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април