Разцъкай

Тук ви чака бисквитена торта! » към статия
Сподели галерията:
Сподели снимката:
Снимка: Руслана Русева
1 от 3
  • Още
  • Кои зодии нямат изневярата за нищо?  6
  • Защо броенето на калории и био храните не са ключ към отслабването  8
  • Татусите - доза самочувствие, глътка спомени  3
  • Витамин В3 идва от космоса  3
  • Ново 20! Водата не е най-хидратиращата напитка  2
  • Да, не или зависи: Трябва ли мъжете да пъшкат по време на секс?  5
  • Фитнес мотивация за нормални хора  9
  • Блондинките са най-агресивни с мьжете  3

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 12
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 12
    от Не е посочен | 08.09.2012 | 18:45
    Страхотна торта, и много апетитно написана рецепта, веднага щом я прочетох реших да я направя! :)
  • 11
    от Не е посочен | 01.09.2012 | 14:26
    Много торти се правят със сурови яйца, не само тази, включително и някой от тези, за които давате по 4-6 лв. парчето по сладкарниците. Просто не сте обърнали внимание и очевидно сте още живи и здрави.
  • 10
    от Не е посочен | 31.08.2012 | 23:50
    Обожавам бисквитена торта :)))))))
  • 9
    от Не е посочен | 24.08.2012 | 15:50
    Отговор на коментар #7 от : А като прочетеш рецептата, виждаш, че се слагат и бишкоти, освен бисквитите.
  • 8
    от Не е посочен | 19.08.2012 | 14:50
    Отговор на коментар #3 от : neznam zashto te pritesniavat jaltacite che sa surovi???? Tiramisuto se pravi sas surovi jaltaci i beltaci i italiancite koito go iadat postoianno sa jivi,zdravi i debeli ;-)) i ti garantiram che izdarja v hladilnika daje i 1 sedmica!
  • 7
    от Не е посочен | 19.08.2012 | 12:24
    Като гледам снимката - това са бишкоти, а не бисквити...
  • 6
    от Не е посочен | 19.08.2012 | 11:01
    haresva mi i 6te j probvam a otnosno galtacite,kakvo se vprjgate slatki6a agnesi sa6to se pravi sas surovi jica i zahar i nikoi ne e umrjl ot nego..:P taka 4e spoko..:)
  • 5
    от Не е посочен | 17.08.2012 | 21:36
    Az su6to q pravq po podoben na4in,no ne slagam qica,i stava su6to mnogo hubava
  • 4
    от Не е посочен | 15.08.2012 | 19:10
    Златка, точно хладилникът запазва трите жълтъка годни за консумация, не се безпокойте. Толкова хора сме яли тортата, приготвена по тази рецепта, и още сме си цели-целенички и щастливи. Като цяло следва да се тревожим повече за произхода на яйцата, които купуваме от магазина. :)
  • 3
    от Не е посочен | 15.08.2012 | 18:14
    Тук има нещо неясно поне за мен. Три сурови жълтъци се слагат в крем и се оставят в хладилник без топлинна обработка. Ако е така не бих консумирала тази торта след един ден.
  • 2
    от Не е посочен | 28.10.2011 | 22:16
    Мила Яна, историята на този торта е тъкмо и съвсем истинска, не съм си измисляла за самото написване. Верно ги преосмислих тея бисквитени тортолини. Поздрави и ви пожелавам да зарадвате някой любим човек с този сладкиш, както сторих аз :)
  • 1
    от Не е посочен | 28.10.2011 | 19:57
    Еййй, как хубаво написано! Непременно ще се пробва!
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.



Можете да отидете на Начална страница