5 велики упражнения с фитнес ролка

Ще ви помогнат да се справите с напрежението в мускулите
5 велики упражнения с фитнес ролка

Фитнес ролката ("foam roller" – от английски език) е атрибут, който все повече трениращи у нас започват да използват усилено във физическата си подготовка. С нейна помощ може да се намали напрежението в мускулите, а ако се употребява редовно, значително подобрява качеството на меките тъкани. Неслучайно работата с нея се нарича самомасаж. 

С две думи, предимствата ѝ въобще не са малко. Основният ѝ недостатък е, че цената, на която се предлага на българския пазар, е все така висока. Но винаги можете да си потърсите и по-евтина алтернатива в някой наш или чуждестранен онлайн магазин.

А ако за първи път чувате за нея и сте любопитни да разберете как се използва, ще ви поканим в следващото видео, което взехме назаем от FitSugar. В клипа ще видите пет чудесни упражнения, които се изпълняват с фитнес ролка.

В случай, че решите да ги реализирате, хубаво е да си намерите помощник, който е на "ти" с въпросния фитнес атрибут и има опит в осъществяването на движенията. Така ще можете по-бързо да усвоите техниката, която ще ви сдобие с оптимални резултати: 

Хайде, пробвайте и елате на гости да споделите впечатления :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април