5 упражнения за перфектните ръце

Една невероятна тренировка за дамите
5 упражнения за перфектните ръце

Най-важното

Дами, време е за тренировка. Днес ще натоварим ръцете ви. Тази тренировка е лесна, приятна и ще ви помогне да направите мечтаните ръце, без излишни мускули. Тази тренировка няма да ви отнеме много време и единствено трябва да се заредите с позитивно настроение, желание за тренировка и да се отправите към най-близкия фитнес.

1. Раменна преса. Вземете 2 дъмбела и го вдигайте над глава. Можете да го направите от седнало положение или прави. Направете 3 серии по 12 повторения. Почивката между сериите трябва да е 90 секунди.

2. Лицева опора със задържане. Направете това класическо упражнение, но задръжте 2-3 секунди докато сте долу. Направете 3 серии по 10 повторения, като почивката между сериите е 90 секунди.

3. Бицепс. Вземете 2 дъмбела, седнете и направете 3 серии по 12 вдигания на дъмбела на ръка. Почивката между сериите е 90 секунди.

4. Коремна проса-удар. Направете коремната преса и с всяко изправяне трябва да ударите с ръката напред. Направете така 3 серии по 12 удара на ръка. Почивката между сериите отново е 90 секунди.

5. Трицепс. Легнете и вземете в дъмбела. Изпънете ръцете пред лицето си и ги сгънете в лактите, като дъмбела отиде зад главата ви. Направете 3 серии по 10 повторния на ръка. Почивката отново е 90 секунди.

Почивката между отделните упражнение трябва да е 3 минути. Преди тренировката е хубаво да загреете с кардио, не повече от 10 минути, а след тренировката може да скачате на въже.

Вижте още: Упражнения за изгаряне на скритата мазнина.

Вижте още: 7-минутна тренировка за добра кондиция.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април