Звезден фитнес пример: Кортни Кокс

Или как се грижи за фигурата си актрисата
Звезден фитнес пример: Кортни Кокс

Приятелите също остаряват. И Кортни Кокс, известна с ролята си на Моника в любимия на милиони сериал "Friends", е живото доказателство за това. Само преди броени дни актрисата навърши точно 48 години. Оу! Въпреки това, госпожа Кокс изглежда в наистина добра физическа форма.

Кортни знае, че, с напредването на годините, всяка жена трябва да се грижи за тялото и здравето си с още по-голямо усърдие, постоянство и желание.

А ето как точно го прави тя самата:

Тренировката

Моника е просто луда по тренировъчния метод на известния фитнес инструктор Трейси Андерсън. С други думи, страшно много харесва упражненията на Трейси и смята, че те ѝ осигуряват пълноценно разнообразие и предизвикателство в спортуването.

От известно време актрисата е голям фен и на т. нар. Power Plate – вибрираща финес платформа, с помощта на която могат да се изпълняват разнообразни движения.

През уикендите пък Кортни не пропуска добра възможност да поиграе тенис на корт с добри приятели. Изобщо, за нея спортът е приоритет номер едно. И гледа да си го причинява редовно.

Храната

Госпожа Кокс е пробвала доста хранителни режими досега. Знае се обаче, че категорично вярва в т. нар. диета според кръвната група. Харесва и редица популярни ниско въглехидратни режими. Избягва консумацията на кафе и, вместо това, приема доволни количества кокосова вода.

justjared

Е, честит рожден ден, Кортни! Бъди все така прелестна, остарявай бавно и се грижи за себе по същия начин ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април