Звезден фитнес пример: Оливия Уайлд

Тя е номер 1, а не 13
Звезден фитнес пример: Оливия Уайлд

Че Оливия Уайлд е красива, красива е :) Но не само. Американската актриса, която стана популярна най-вече с участието си в хитовия сериал "Д-р Хаус", има още много поводи да се гордее със себе си.

Похвално е, например, че мадамата полага редовни и упорити грижи за фигурата и здравето си. Оливия е от онези звездни момичета, които често могат да бъдат забелязани да велосипедират из града или да се разхождат в компанията на кучето си. Така да се каже, Уайлд се старае да бъде винаги физически активна.

Любимите ѝ активности са сърфът, хайкингът и спинингът, които редува и практикува при всяка добра възможност. Това, което обича, е да учи нови неща. И най-важното - прави го без страх и с тонове желание.

1019770justjared

Основните ѝ здравословни правила са три: добрата хидратация, качественото наспиване и отговорното отношение към тренировките. Четвъртото е да прави всичко, което е по силите ѝ да се чувства в комфортно в кожата си. А това при нея става със солидна доза добро настроение и позитивизъм.

Относно храненето, красавицата се старае да хапва непреработени, качествени храни. Като веган, Оливия полага сериозни усилия менюто ѝ да е пълноценно и в него да не липсват ценни хранителни съставки. Признава, че веганизмът не е лесна работа и може би не е за всеки. Но, лично на нея, той ѝ помага да се чувства добре: поддържа кожата ѝ в отлично състояние, а нивата на енергия – високи.

Общо взето, вярваме, че начинът ѝ живот е добър и се надяваме да не се отклонява от следването му.

Вие какво мислите? Елате във фейсбук, за да обсъдим дамата :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април