Премахнете излишните мазнини от краката

С 2 ефективни упражнения!
Премахнете излишните мазнини от краката

Премахването на излишните мазнини от бедрата е изключително трудна задача, особено ако имате способността да натрупвате такава по най-неприятните за вас места, следствие на по-застоялият ви начин на живот.

Предложените 2 упражнения от Prevention ще ви помогнат да им противодействате по доста ефективен начин. Топката ще ви помогне да стегнете и оформите по един перфектен начин задната част на бедрата. Другият сериозен позитив от изпълнението на тези упражнения е, че ще подобрите чувствително кръвообращението и ще намалите в пъти риска от образуване на разширени вени.

Направете по 2-3 серии от всяко упражнение с по 10 до 12 повторения. Добре е гимнастиката да я правите 3 пъти седмично през ден.

1563651Prevention

А: Легнете по гръб с ръце в страни от тялото. Поставете краката на топката повдигнете дупето и стегнете бедрата, така че опората ви да е само на краката и горната част на тялото. Имайте предвид, че това упражнение не се препоръчва на хора, които имат проблеми с врата или гръбначния стълб!

В: С помощта на краката приплъзнете топката в посока към тялото си, като в същото време повдигнете дупето по-високо и свиете коленете, след което се върнете в изходна позиция от А. Повторете упражнението без да бързате.
1563652Prevention

А: Разположете топката между глезените на краката. Стиснете я здраво, така че да можете по-лесно да я контролирате.
В: Започнете да правите въздушна ножица на краката като се стремите да задържите топката във въздуха и в същото време краката ви да са напълно изправени в коленете.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април