Различната трансформация: Повече килограми – по-красиво тяло

Историята на фитнес блогър и модел
Различната трансформация: Повече килограми – по-красиво тяло

Фитнес блогър и модел стана популярна, след като сподели в социалните мрежи невероятната трансформация на тялото си, която е следствие на консумацията на повече въглехидрати. 

Според самата Изабел Бийстън, която е 22-годишна, тя изглежда много по-добре, когато тежи повече. В своя профил във Fecebook Изабел доказва това, като публикува и снимки, на едната от които тя тежи 48 кг, а на другата е 53 кг. 

Тя описва предишния си начин на живот с пиене на алкохол всеки уикенд с приятели и с луд социален живот, който я кара да загуби мотивация за спорт и здравословен начин на живот, като цяло. Споделя, че прекомерната консумация на алкохол започнала след завършването на гимназията. 

В опит да промени тялото си, тя първоначално опитва хранителен режим с ниско съдържание на въглехидрати.

Но нейната диета и изтощителните кардио тренировки отнемат възможността ѝ да има  какъвто и да е социален живот - и в крайна сметка тя достига до по-малко от 46 кг. Не е могла да изгради мускули на корема, което е била и една от целите ѝ. 

Сега фитнес моделът тежи 53 кг и изглежда съвсем различно, а ключът се крие във въглехидратите. От дневната консумация на 40 г въглехидрати тя достига до 370 г. Тя също така повишава и приема на калории от 900 до 2500 на ден. Всичко това, разбира се, в комбинация с усилени тренировки. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април