Тренировката на: Джейсън Стейтъм, ден 3

Трета порция от фитнес предизвикателството за напреднали
Тренировката на: Джейсън Стейтъм, ден 3

За да отдъхнем за миг от удара, който вчера ни нанесоха "Големите пет", ще хвърлим един поглед към първия престой на Джесън Стейтъм у нас. Той беше подчертано кратък, но не и последен. Знаем, че при завръщането си в София за снимките на "Непобедимите 2" британецът иска да посети местен клуб.

Можем само да предполагаме какво ще му препоръчат българите в екипа на филма. Но знаем, че на Джейсън е била осигурена луксозна къща в Драгалевци за престоя му у нас. Според официалната информация, предоставена на медиите, тя разполага с домашен киносалон с голям екран и фитнес зала.

Не знаем от колко до колко Стейтъм е имал време да гледа филми след напрегнатия снимачен ден. Но горе-долу можем да си представим какви упражнения е правил, ако е ставал по-рано, за да тренира.

И понеже ни става твърде любопитно, предпочитаме да се пренесем обратно в темата, която ни връща старата концентрирана форма. А именно:

Forum Film BulgariaДен трети от фитнес програмата на мистър Мускул и Чар, в който всички упражнения се изпълняват на гребен тренажор тип Concept 2.

Разгрявка: 10-минутно гребане. Изминавано "разстояние" от Непобедимия в този ден – 2102 м.

Същинска част – гребане 500 м в 6 интервала за време. Преди всеки следващ интервал Джейсън прави 3-минутна почивка. Ето и времената, достигнати от Стейтъм:

  • Гребане 1: 1:40:1

  • Гребане 2: 1:39:7

  • Гребане 3: 1:43:9

  • Гребане 4: 1:41:6

  • Гребане 5: 1:38:7

  • Гребане 6: 1:50:3

За освобождаване на напрежението британският супергерой прави фермерска разходка, при която изминава 500 м с два дъмбела от по 30 кг. Упражнението няма фиксирано време или протокол за изпълнение, но е добре да се прави възможно най-бързо. В определен момент хватът може да откаже, затова са позволени почивки.

Раз-два, готови ли сте?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май