Фитнес съвети от супер треньори: Джаки Уорнър

Блондинката помага на много хора да постигат хубава и стегната фигура
Фитнес съвети от супер треньори: Джаки Уорнър

Джаки е един от най-известните фитнес експерти в САЩ. За това никак не е случайно, че с нея са тренирали куп холивудски звезди, както и обикновени хора със сериозни проблеми с теглото.

Мъжкото момиче е добре известно с участието си в цяла дузина популярни реалити предавания, горд собственик е на фитнес клуб, екипиран с луксозен спа комплекс.

За това ще побързаме да ви предоставим част от полезните й съвети, които, сигурни сме, ще ви помогнат много в спортната ви подготовка.

Добрите упражнения

Наистина адски се възхищаваме на стегнатия корем на Джаки! Не си мислете обаче, че тя го постига с коремни преси. Всъщност, чаровницата твърди, че прибягва към последните твърде рядко. И ни уверява, че дължи своите "шест плочки" най-вече на редовни набирания, лицеви опори и клекове.

"Това са наистина фантастични движения, защото ангажират пояса. В същото време, съдействат за изграждане на мускулна маса, която позволява изгарянето на тлъстинки в областта на корема", обяснява Уорнър.

Малкото е повече

"Продължителната и скучна тренировка определено няма да ви помогне да отслабнете", смята Джаки.

Според нея, по-добри фитнес резултати може да генерира кратката (10-20-минутна) високо интензивна сесия. Бонус: последната лесно се съчетава с крайно натоварен график.

По-по-най в менюто

facebook/Jackie Warner Пробвайте този забавен трик, предизвиква ви експертът. Квалифицирайте храната на "добра" (например: крехко месо, зеленчуци, плодове), "лоша" (банички) и "грозна" (сладкиши).

Старайте се да се храните най-вече с продуктите от първия клас. И даже гледайте да се засищате с тях, съветва Джаки, давайки за пример личното си поведение:

"Наскоро вечерях в ресторант. Поръчах си салата, хамбургер и трюфели.

Първо изядох салатата. После си позволих само няколко скромни хапки от бургера и накрая уважих трюфелите, като унищожих само два от общо пет. 

Така вечерята ми беше достатъчно богата, без да минава в графата на нездравословното", допълва тя.

Разнообразие и в музиката

Сигурно имате свои любими парчета, които звучат по време на всяка ваша тренировка? Това е чудесно, но би било добре, ако отвреме-навреме подновявате плейлиста си, твърди Уорнър.

Защото новите мелодии ще ви подействат адски мотивиращо и ще ви подарят истински прилив на енергия, убедена е блондинката.

Да прибавим, че редица изследвания доказват, че слушането на музика по време на сесия подобрява фитнес представянето и съдейства за намаляване на умората.

Сигурни сме, че ако се доверите на тези звездни съвети, изобщо няма да съжалявате ;)

Успех!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май