Вкусни решения в спешен случай на глад

Нискокалорични и полезни
Вкусни решения в спешен случай на глад
inm

Да си гладен е човешко :) Особено когато водиш активен начин на живот – спортуваш интензивно и непрекъснато щъкаш насам-натам.

Разбира се, не е хубаво да се тъпчеш постоянно, колкото и да ти се иска. Лично ние, разчитаме на ето тези 3 вкусни решения, за да се справяме с коварното чувство на глад, което е доста често явление в ежедневието ни:

Извара

Фактите са си факти. В 100 грама извара има само 86 калории. В същото време, тя е вкусна и засищаща. Съдържа пробиотици – все помощници на доброто храносмилане и на спокойния стомах. Любимият ни трик е да я овкусяваме с малко канела. Мммм!

770495inmЦелина

Кервизът, както наричат още целината, е безспорен рекордьор по нисколоричност: в 100 грама има само... 16 калории.

Затова зеленчукът редовно намира място в кутията ни за обяд. Нарязваме го на малки стръкчета, които гризкаме с удоволствие. Понякога комбинираме целината и с извара – въпросното съчетание е страхотно, няма майтап. 

Яйца

Менюто ни за "спешни случаи" е абсолютно завършено обаче, когато в него присъстват "неродените деца на кокошките". Любимият ни продукт е незаменим източник на протеин, както и на редица други важни за организма нутриенти. Нещо повече, в едно голямо твърдо сварено яйце има само около 70 калории.

Всъщност, ако искате да научите повече за кръгличките симпатяги, задължително направете ето тази викторина, посветена на тях.

Е, това е нашата топ 3 класация. Вие имате ли си подобна?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април