Експертен съвет: от Крис Пауъл

Популярният треньор иска да ви каже нещо...
Експертен съвет: от Крис Пауъл

Няма две мнения по въпроса: американският инструктор Крис Пауъл е наистина голям симпатяга. С удоволствие бихме тренирали с него ;)

Припомняме ви, че чаровникът получи широка популярност с участието си в реалити предаването "Пълна промяна: отслабване" ("Extreme Makeover: Weight Loss Edition"), продукция на американската телевизия АBC. А наскоро издаде и първата си книга - Choose to Lose, в която споделя своята програма за влизане в добра форма.

В един от последните епизоди на споменатото шоу пък Крис дава поредния полезен съвет на всички, които искат да се чувстват комфортно в тялото си. Пийте студена вода, за да се хидратирате, а преди ядене консумирайте по-топла, за да подпомогнете отслабването, казва той. 

Простичка на пръв поглед, препоръката на специалиста се базира на няколко изследвания, които показват, че приемът на топла вода непосредствено преди хапване има похвално засищащ ефект. Иначе казано, по-бързо създава чувство за пълнота в коремчето, с което може да понижи риска от преяждане.

Е, свободни сте да проверите дали е така още днес. А ние обещаваме да следим професионалното развитие на мистър Пауъл и редовно да си крадем от съветите му. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май