Защо мъжете в България се научиха да готвят?

Въпрос с повишена трудност или...
Защо мъжете в България се научиха да готвят?

Напоследък забелязваме крайно интересна тенденция: българските мъже започнаха да готвят, при това – все по-добре. Веднага даваме за пример нашия колега Киро, който прави какви ли не шедьоври в кухнята: слънца от пържоли, екзотични салати, хлябове, козунаци... И изобщо, често впечатлява жените в скромния ни екип с кулинарни постижения.

А вие как смятате: защо мъжете в България се научиха да готвят?* Момент, момент, не бързайте да отговаряте на нас! По-добре заповядайте тук, където хем можете да споделите своето мнение по въпроса, хем участвате в игра с награда – уикенд за двама в Боровец.

Бъдете креативни, остроумни и забавни, защото така със сигурност ще впечатлите 5-членното жури от екипа на 3Бей.БГ, което ще избира победителят. Обаче имайте предвид, че всеки регистриран има право на едно мнение, което трябва да бъде публикувано до 20 декември.

Тук можете да дадете своите отговори, както и да следите конкуренцията ;)

*Познавате само мъже, които тичат при мама през ден, за да си хапнат от нейните манджички? Или такива, които не правят разлика между черен и червен пипер? Спокойно споделете наблюденията си на същата страничка, пак се брои за мнение :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май