Чудодейна напитка със спанак за плосък корем

Чудодейна напитка със спанак за плосък корем

Всеизвестен факт е, че излишните мазнини в областта на корема причиняват различни здравословни проблеми, които се свързват най-вече със сърдечни заболявания, хипертония, атеросклероза и безплодие.

Ако забелязвате, че сте натрупали излишна маса в тази част на тялото си, задължително включете в менюто си чудодейната напитка за топене на мазнини, в чийто състав влизат 100% естествени съставки – спанак, джинджифил и лимон.

Тази мощна комбинация е с ударно действие върху коремните мазнини. Нейният ефект се дължи най-вече на високо съдържание на витамин С, който има способността да ускорява процеса на изгаряне на калории. Освен това той участва в производството на карнитин – химикал, използван от тялото ни за превръщане на мазнините в енергия.

Следователно тази напитка ще ви помогне да преборите затлъстяването, да намалите теглото си като цяло, но главно да се избавите от мазнини в коремната област. Най-добре да я пиете сутрин на гладно, 30 минути преди закуска.

Компоненти на чудодейната напитка, която топи мазнините в областта на корема: 1 лимон, шепа спанак, 1 чаша вода, парче джинджифил с дължина 2-3 см.

Използвайте цитрус преса за извличане на сока от лимона. Сложете го заедно с останалите съставки в блендер. Пасирайте и изпийте веднага, пише "Ретро".

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май