Ходенето развива креативността

Ходенето развива креативността

Още по темата

Ходенето е основното човешко движение. Но то е много подценявано от нас, което не е правилно. Повечето предпочитат да вземат кола или автобус, дори и да карат колело пред това да ходят. Ето защо трябва да се замислите дали да си хванете рейса следващия път или да походите малко.

От векове наред учените са използвали ходенето да си прочистят съзнанието. Също така те ходят и чакат да им дойде просветление за ново изобретение или нещо друго гениално нещо.

Тези резултати са подложени на изпитание от университета в Станфорд. Те са изследвали студенти по време на сесия и са установили, че тези, които са излизали да се поразходят за няколко часа на ден са се справили по-добре от другите.

Също така ходенето намалява стреса по време на работния ден. Можете по време на обедната почивка да се разходите до някое ресторантче, да хапнете и да се върнете. Също така след дългия работен ден може да ходите пеша до у вас, за да се разтоварите след стресиращия ден.

Прочетете за една невероятна сутришна тренировка ТУК.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
креативност ходене

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април