Особености на мъжката изневяра

Особености на мъжката изневяра

Защо изневеряваме? Средностатистическата жена ще каже, че всичко това е мотивирано от факта, че сме свине, но науката не би се изразила по този начин. Всички изневеряваме, а тези, които казват, че са верни - лъжат! В света циркулират редица теории за изневярата и нейните симптоми, но не ти трябва науката, за да кажеш чистите факти.

1799412

Изневярата е белег, който показва, че връзката се е прецакала, представи си го като синия екран на смъртта и предстоящите преинсталации. Отговаряш на този въпрос, когато те хванат с ръцете в буркана и нямаш друг изход. И докато казваш, че просто не си щастлив, ние ще споделим истинските причини, онези, които нито една жена не трябва да чува!

1799413

Сексуалността

Казваме редовно, че рускините са способни да влязат във фаза "Лелка" и да качат около 10-15 килограма за норматив. Подобни симптоми могат да се забележат и при милото, което вече не се поддържа. Природата ни е дала очите на животно, следователно виждаме жената като сексуален обект. Предполагаме, че и това е причината да се вярва, че мъжете обичат с очи.

Друг е въпросът, че някои поглеждат бразилските дупета и виждат чистата красота. Силният пол изневерява, когато вече не усеща привличането от партньорката си - тя се е постарала. Често изпитваме нужда от секс (нищо повече), но жените вече не са сексуални, следователно ще опитаме там, където шансовете са по-големи!


ключови думи:
изневяра особености

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април